Cafe Jinx

Gastenboek

Laat weten wat je van ons vindt en laat iets achter in het gastenboek:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.227.254.12 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
mieke uit Alkmaar schreef op 11 juli 2017, 19:29:
wat een super feest heb ik gehad bij Jinx! Alles goed geregeld, rode loper, cadeaubox, mooi versierd en goede informatie en communicatie vooraf. Ik heb de hele avond optimaal kunnen genieten, een avond om nooit te vergeten. Dank Marcel, Leila en Bo voor jullie inzet, echt top!
Marijke uit ALKMAAR schreef op 6 juni 2017, 10:14:
Vrijdag 26 mei hadden we een surprise feestje voor mijn 40 jarige vriend bij Jinx. Wat hebben we zorgeloos kunnen genieten! Alles was tip top geregeld, van leuke versiering, lekkere drankjes/ hapjes, muziek die wij graag wilde horen, tot zelfs héél veel super leuke foto's achteraf. Echt een aanrader om bij Jinx je feestje te laten organiseren. Bedankt Marcel, Leila en de andere medewerkers!
Indira uit Alkmaar schreef op 29 mei 2017, 07:09:
Afgelopen woensdag (24-05-2017)hadden wij met onze personeelsvereniging een feest tijdens de city run van Alkmaar, bij jullie. Ik wil jullie hierbij bedanken voor de goede zorgen en jullie flexibiliteit. Ook tijdens de voorbereidingen waren jullie super flexibel en was de communicatie helder. Op de avond een goede sfeer en super gezellig! Marcel, Leila EN Bo bedankt voor de gezellige avond. Iedereen van de personeelsvereniging heeft genoten.
Bas uit Alkmaar schreef op 12 mei 2017, 22:08:
Mede door de snelle reactie van Leila op mijn blijk van interesse, de ruimte voor je eigen voorkeuren betreffende muziek, aankleding en draaiboek, heeft dit geleid tot een super gave surpriseparty voor mijn lieve vrouw Birgitta. Jinx is absoluut een aanrader voor zo'n party in hartje Alkmaar, waarbij in de loop van de avond je rustig van muziek kan switchen of waar ruimte is voor spontaan een dansvloertje....De persoonlijke leest waarop ik in de aanloop werd bejegend is fijn en geeft vertrouwen gedurende de voorbereiding, ten tijde van geheimhouding. Marcel en Leila zijn in een uniek format gedoken betreffende besloten groepsfeesten en partijen.
Caroline uit Alkmaar schreef op 3 april 2017, 09:02:
Vijf sterren zijn niet genoeg om mijn waardering uit te spreken voor het verzorgen van mij en mijn gasten tijdens de viering van mijn 50e verjaardag 1 april 2017. Waar zal ik beginnen? Bij de prachtige persoonlijke aankleding van het café zowel binnen als buiten? Bij de zorgzaamheid voor de gasten en voor mij en de attentheid en het oog voor detail? Voor de heerlijke hapjes tijdens het feest of de geweldige muziekkeus die er voor zorgde dat de dansvloer de hele avond bezet was? Voor de heldere communicatie voor, tijdens en na het feest? Alles was even goed verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om bij Jinx je (thema)feest te vieren. Geen zorgen, alleen maar genieten. Leila en Marcel, mijn dank is meer dan groot! Super bedankt voor de geweldige avond!
Kees uit ALKMAAR schreef op 8 maart 2017, 18:02:
Zaterdag mijn 50-ste verjaardag gevierd in cafe Jinx. Het was een fantastisch fees!. Alles was perfect geregeld: drank, hapjes en niet te vergeten de band acoustic mix (aanrader!) Het fijne bij Leila en Marcel is dat er ruimte is voor eigen inbreng. Je kunt je party op maat vormgeving en zo kun je je eigen, unieke feest vieren. Ook de communicatie verliep soepel en prettig. Ik wil dan ook cafe jinx aan iedereen aanraden. Beau, Leila en Marcel nogmaals enorm bedankt, ik heb ervan genoten!
Bert uit Alkmaar schreef op 24 januari 2017, 21:46:
Afgelopen zaterdag heb ik mijn vijftigste verjaardag gevierd in Jinx. Alles was dik voor elkaar en we hebben erg genoten.. Marcel en Leila bedankt voor deze topavond en voor de foto's Groetjes bert
Corry en Dick Diekerhoff uit Alkmaar schreef op 23 december 2016, 15:25:
Leila en Marcel, het was weer helemaal top, ons feest was een feest,zo als het moet zijn,en daar hebben jullie zeker aan bij gedragen,alles was leuk versierd rode loper etc.en een prima bediening ,onze dank daar voor,we komen snel een borrel halen groetjes van ons,fijne feestdagen
Liza uit Alkmaar schreef op 25 oktober 2016, 20:40:
Via via ben ik op Jinx gewezen. Ik wilde mijn beste vriendin Rhoda verassen met een babyshower en volgens mijn tipgever moest dit bij jinx in de mogelijkheden liggen, want: 'allés is daar mogelijk'. En dat is ook gebleken! Mijn contact verliep met leila en dat was zo relaxt en zo vrijblijvend! Ze liet mij totaal vrij in wat ik wilde en was helemaal niet pusherig oid. Ze heeft het cafe leuk versierd, inclusief passende hapjes, ze heeft meegedacht en was altijd te bereiken! De babyshower was dan ook helemaal naar m'n zin: iedereen heeft genoten en vooral the mommy to be en dat is natuurlijk waar het mij uiteindelijk om ging! Dankzij jinx was het top voor elkaar en daar wil ik Leila nogmaals heel erg voor bedanken. Voor iedereen die iets wil organiseren; een borrel, een feestje, babyshower of wat dan ook: ik raad jinx zeker aan!
Anouk Ens schreef op 22 september 2016, 12:17:
Afgelopen zaterdag 50e verjaardag van me moeder gevierd bij Jinx. Erg geslaagd en top feestje gehad! Zeker voor herhaling vatbaar! Heel erg bedankt allemaal bij Jinx!
Jan uit Alkmaar schreef op 10 juli 2016, 09:51:
Dank je Marcel en Beau voor gisteravond. Heel mooi geregeld allemaal. Als eens iemand vraagt voor een partijtje naar een goeie locatie dan is er geen twijfel wat ik zou adviseren. Groetjes en tot gauw ps zelfs de taxi was betaald en nog dank daarvoor
Danielle&Orily uit Alkmaar schreef op 20 juni 2016, 18:58:
Vrijdagavond 17 Juni heeft de studievereniging Technische Bedrijfskunde van Inholland Alkmaar het eindejaarsfeest bij Café Jinx gegeven. Leila en Marcel dachten actief mee om er een feest van te maken op TBK-style. Er waren de volgende ochtend wel wat schore keeltjes van de karaoke maar het feest was zeer geslaagd. Graag willen wij Bo en Leila nog bedanken voor de super service op de avond zelf!
Janne uit Alkmaar schreef op 24 mei 2016, 08:35:
In April 2016 afdelingsfeestje bij Jinx. Zeer gastvrij en gezellig café. Niet te groot, dus ook geschikt voor een kleiner gezelschap zoals wij. Lekker gekaraokeet, na afloop van het feest deden de stamgasten die waren binnengedruppeld ook nog mee. Kortom, zeer welkom gevoeld. Aanrader!
Jim uit Heiloo schreef op 16 april 2016, 15:36:
9 april feest gehad in jinx omdat ik 18 werd. Was helemaal goed. We hebben met zijn alleen een super feest gevierd. Met dank aan de bediening en eigenaar.
Fanny schreef op 1 april 2016, 15:07:
Wat een geweldige avond en wat een goede service en gastvrijheid bij Cafe Jinx! Het ontbrak aan geen detail; mijn Grease en Rock&Roll feestje ter ere van mijn 30e verjaardag was tot in de puntjes verzorgd! Ook in de aanloop naar mijn feestje toe werd er goed meegedacht hoe Marcel en Leila het beste “op maat” mijn feestje naar wens konden verzorgen. Een echte aanrader voor een ieder om hier geheel in stijl een feestje te organiseren en te vieren! Bedankt voor de top avond en de goede vibe en ik kom snel weer een borrel bij jullie drinken!
Nancy uit Alkmaar schreef op 22 februari 2016, 11:33:
Afgelopen weekeinde mijn 50e verjaardag bij Jinx mogen vieren. Wat een feest! Gezellige sfeer en gastvrij personeel, heerlijke hapjes een echte aanrader!! Bedankt voor deze gezelligheid.
Adze uit Alkmaar schreef op 4 november 2015, 11:21:
Op zaterdag 24 oktober heb ik samen met twee vrienden onze 30ste verjaardag gevierd. Top feest gehad waarbij het ons aan niets ontbrak. Gastvrij personeel, lekkere hapjes, eigen inbreng muziek en drank in overvloed. Kortom, aanrader voor eenieder die een gezellig feestje wilt geven.
Sylvia Versteeg uit Alkmaar schreef op 16 september 2015, 21:58:
Genoten van jullie gastvrijheid, intieme sfeer na ons wie is de mol avontuur met de collega's van basisschool De Regenboog. Bedankt!
Esther uit Alkmaar schreef op 18 augustus 2015, 17:04:
Zaterdag 15 augustus heb ik samen met een vriend onze 40ste verjaardag gevierd bij Cafe Jinx. Het was een topfeest ! Cafe Jinx is echt een aanrader als je een besloten feestje wilt houden. Marcel en Leila heben zich 100% ingezet voor ons en op de avond zelf de hele avond met een grote glimlach gestaan ! Kortom super !
Siem Kootstra uit Alkmaar schreef op 18 juni 2015, 07:01:
Op 6 juni (D-day), samen met Trudy, familie en vrienden mijn pensioen gevierd. Iedereen was enthousiast over de lokatie, de bediening en de ontspannen sfeer. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Prima geregeld door Leila en Marcel. Siem en Trudy